Логопедия

Кампания за безплатни консултации  „ Логопед с добро сърце“  

През месец март 2023г.  Логопедия.БГ (www.logopedia.bg) организира за пети път кампания за безплатни консултации с водещи специалисти логопеди.

Времето на провеждане на кампанията за безплатни консултации с логопед не е случайно.

През месец март отбелязваме Европейския ден на логопедичната терапия (6-ти март), който българските логопеди разпознават и като свой професионален празник.

През тази година кампанията се провежда под надслов „Провери за да знаеш!“ и се фокусира върху необходимостта от регулярни консултации с логопед с цел проследяване на езиково-говорното развитие на децата и превенция на риска от изоставане в развитието на комуникативните умения.

Целта е да се осигури достъп до консултация с изявени специалисти логопеди в цялата страна и да популяризираме работата на езиково-говорните терапевти. Логопедите, които се включват в кампанията работят изцяло на доброволен принцип- водени от любовта към всяко дете.

На сайта: https://kauza.logopedia.bg/%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B8 може да откриете и нас и да запишете БЕЗПЛАТНА консултация през месец март.